zondag 25 november 2012

Zelf een keuken renoveren ?


Zelf een keuken renoveren


Op deze blog kan u de volledige uitleg vinden over de renovatie van een keuken (voor het grootste gedeelte uit massief eik).  Bepaalde stukken zijn fineer en werden door de klant zelf bewerkt.

We tonen nu een foto van de werkzaamheden op dit moment.  Samen met een aannemer die nieuwe werkbladen plaatst kozen wij de gepaste week zodat onze klant binnen de week zijn nieuwe gerenoveerde keuken in gebruik kan nemen.

De klant heeft zelf geholpen bij deze renovatie, waardoor deze heel betaalbaar wordt.


Heeft u ook interesse in de renovatie van uw (grotendeels massief) eiken keuken ?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier en stuur ons beeldmateriaal door van de te renoveren keuken.

Wij bezorgen u een gedetailleerde en vrijblijvende offerte waarin duidelijk staat wat u eventueel zelf kan doen.  Indien deze offerte u bevalt en we gaan samenwerken, dan geven wij u de handleiding van hoe u best werkt en welke producten en materialen u nodig heeft om de renovatie van uw eiken keuken tot een goed -en betaalbaar- einde te brengen.keukenrenovatie Gent

Al 7 jaar renoveren wij meerdere keukens per week, we werken met de beste producten en leveranciers van verven en beitsen, en met een gemotiveerd team, zodat we ook uw renovatie tot een goed einde kunnen brengen.  Deze week plaats ik hier meer beeldmateriaal van deze keuken uit Gent voor en na de keukenrenovatie.

Deze week zal ik de foto' posten van deze keuken voor en na de renovatie !

1 opmerking:

  1. Uw keukenrenovatie financieren ? Ziehier een link naar Record bank :
    http://www.recordbank.be/nl/lp/renovatie-lening?gclid=CLWkrbGy6rMCFczHtAodejQAaw

    BeantwoordenVerwijderen