vrijdag 3 augustus 2012

Keukenrenovatie - opendeur 2012 !

keukenrenovatie


Meubelrenovatie doet dit jaar de deuren open voor iedereen op Openbedrijvendag.  Dit evenement gaat door op zondag 7 oktober van 10 tot 17 uur.  Iedereen is van harte welkom !  

We zullen op deze dag de nodige visuele uitleg geven over hoe het bij ons in zijn werk gaat om meubelen te bewerken.  Hier zal u het volledige procédé kunnen volgen van het blank zetten van een eiken eetplaats door ze heel licht te zandstralen of te stralen met een ander straalmidddel, het beitsen en of vergrijzen in de kleur van uw keuze en uiteraard het vernissen van uw eiken meubelen. 

Ook de keukenrenovatie zal hier aan bod komen, we zullen u een duidelijk beeld kunnen geven van een te renoveren keuken, van het demonteren, het behandelen van de keukenkader, tot het terug monteren van de gerenoveerde keuken.  Het zandstralen en behandelen van een eiken keuken duurt één week.


Heeft u ook interesse in de renovatie van uw eiken keuken, eetplaats, dressoir, tafel, vitrine en/of stoelen ?  Dan kan u gerust een berichtje sturen via het contactformulier, en wij sturen u per kerende een vrijblijvende offerte.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten